Talviliikuntaviikko / Winter sports week

Talviliikuntaviikko on jo perinteeksi muodostunut tapahtuma, jossa viikon ajan tammi-helmikuussa järjestetään erilaisia hauskoja talviurheilutapahtumia opiskelijoille! Tapahtumat ovat pääsääntöisesti ilmaisia talvisia tapahtumia.

Talviliikuntaviikon ideana on tarjota monta erilaista tapaa saada liikuntaa näin talven pimeinä päivinä. Tämä on mainio mahdollisuus aktivoida itsensä ja kaverit, ja kokeilla kaikkea mitä meillä on tarjolla.

Talviliikuntaviikko 2024, vko 7 12. – 16.2.

Tämän vuoden talviliikuntaviikko järjestetään viikolla 7. Tapahtumia on pitkin päivää maanantaista 12.2. perjantaihin 16.2. Tapahtumakalenterin löydät Talviliikuntaviikon Instagramista. Talviliikuntaviikon kalenteri julkaistaan Instagramissa lähempänä Talviliikuntaviikkoa. Ennen Talviliikuntaviikkoa / Talviliikuntaviikon alussa jaetaan tapahtumapassi, joihin voit kerätä tapahtumista leimoja. Neljällä leimalla saat itsellesi tapahtuman haalarimerkin! Jos käyt kahdeksassa tapahtumassa saa itsellesi tämän vuoden merkin lisäksi myös aikaisemman vuoden haalarimerkin.

Tervetuloa mukaan!